Mestringskurs

Mestringskurset er utarbeidet av Vårres regionalt brukerstyrt senter Midt Norge (Vårres) og tilpasset for brukere og pårørende innenfor psykisk helse og rus området.

Kurset har som mål å gi deg verktøy til bedre å kunne mestre utfordringer i hverdagen som følge av funksjonsnedsettelse, og gjennom dette øke livskvaliteten.

Kurslederne har selv eller er pårørende til noen med funksjonsnedsettelse.

 

Kurset går over 4 kvelder à 2,5 time
Kursledere: Arthur Mandahl og Mona Breding Lersveen
Kursavgift: kr 0,-

Generelt om kurset:

For å utvikle dette konseptet har vi tatt utgangspunkt i våre erfaringer fra ”Å leve et friskere liv” kursene, selvhjelpsgrupper og samtalegrupper. Vi har også tatt med elementer fra flere prosjekt vi har gjennomført innenfor hverdagsmestring, selvhjelp, samliv og helsepedagogikk. Flere av verktøyene vil være godt kjent fra andre mestringskurs. Det vi har gjort er å sette verktøyene inn i en sammenheng og form som er tilpasset målgruppene. Det vil si at vi innenfor rammen av konseptet vil ha noe ulik tilnærming ut i fra målgruppe, og at gruppenes sammensetning vil være mer homogen enn ved for eksempel ”Å leve et friskere liv”. Vi gjør disse tilpasningene ut i fra tilbakemeldinger og egne erfaringer med selvhjelp og mestring.

Interesserte bes ta kontakt med:

"Vårres" regionalt brukerstyrt senter
V/Arthur Mandahl / Hege H.Johansen
Tlf: 90 97 32 68 / 97526381
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Attachments:
Download this file (Brosjyre Mestringskurs.pdf)Mestringskurs[ ]
Joomla Social by OrdaSoft!
 

Vårres bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.