Fagmiljøer

Definisjonen av fagmiljø er greit å avklare først. Det er fagfolk (vitenskapelig ansatte, teknisk ansatte og studenter) som jobber sammen med forskning og utdanning. – Oftest samlokalisert – Samme fagområde eller tverrfaglige prosjekt – Kjenner hverandre – Samarbeider – Har felles strategi/mål.

Les mer om de forskjellige fagmiljøene vi samarbeider med.

REGIONALT FAGMILJØ(RFM):

Regionalt fagmiljø for autisme, ADHD, Tourettes syndrom og narkolepsi (RFM) skal bidra til gode tenestetilbod til pasientar med dei fire diagnosane, autisme, ADHD, Tourettes syndrom og narkolepsi.

Vi gjev tilbod på fleire område, formidling, forsking, fagutvikling, nettverksarbeid, rådgjeving og undervisning. Vi gjev stønad til prosjekt og utviklingsarbeid som styrker kunnskap og kunnskapsutvikling i regionen. Vi samarbeider med regionale og nasjonale brukarorganisasjonar, fagfolk, avdelingar og klinikkar i helseforetak. Vi ​​​​​​​gjev ikkje tilbod om pasientbehandling, men kan gje råd og informasjon om behandlingstilbod.

Regionalt fagmiljø for autisme, ADHD, Tourettes syndrom og narkolepsi (RFM) er del av Regionalt kunnskapssenter for barn og unge - psykisk helse og barnevern ved Institutt for psykisk helse, NTNU.

Les mer her: https://www.ntnu.no/rkbu/rfm

RKBU MIDT-NORGE:

RKBU Midt-Norge er et senter under Institutt for psykisk helse og Fakultet for medisin og helsevitenskap. Vi arbeider med tjenestestøtte (kvalitetsheving til tjenester som jobber med barn og unge på tjenestens initiativ), forskning, undervisning og formidling.

Interessert i kvalitetsheving i tjenester til barn og unge? Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.!

Tilsvarende senter finnes også i regionene Øst og SørNord og Vest.

Les mer her: https://www.ntnu.no/rkbu

FAGENHET - VOKSENPSYKIATRI OG PSYKISK HELSEARBEID (VOPPHA):

Fagenhet for voksenpsykiatri og psykisk helsearbeid (VOPPHA) studerer et bredt felt av psykiske lidelser og ruslidelser fra basalforskning til klinisk forskning og epidemiologi.

Vi studerer ulike aspekter ved psykisk helse eller psykisk sykdom, fra grunnforskning til klinisk forskning og epidemiologi. Våre forskningstemaer er genetikk, akuttpsykiatri, søvn, spiseforstyrrelser, affektive lidelser og trening. Forskningsenheten samarbeider tett med St. Olavs hospital, Klinikker for psykisk helse.

Les mer her: https://www.ntnu.no/iph/voppha

Joomla Social by OrdaSoft!
 

Vårres bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.