Fredag 21.10.2022 ble daglig leder i Vårres regionalt brukerstyrt senter (Vårres) og tidligere styreleder i Vårres Arthur Mandahl tildelt kongens fortjenestemedalje for sin langvarige og betydelige innsats for ADHD Norge, Vårres, Psykisk helsefeltet og mennesker med nedsatt funksjonsevne.

Dette er en medalje som ikke deles ut ofte, og som er en medaljes som henger høy. Det er faktisk første gangen jeg deler ut en slik medalje sa ordfører Trond Hoset i sin tale.

Arthur var med å starte organisasjonen ADHD Norge som startet som en samtalegruppe og med likepersonsarbeid, og Arthur er fortsatt likeperson i ADHD Norge og bidrar fortsatt inn i organisasjonen på mange måter. Heldige alle de i organisasjonen som drar nytte av Arthurs kompetanse.

Arthur var i sin tid primus motor for å få startet Vårres – som startet opp som et prosjekt i 2005/2006 og var over i ordinær drift fra 2008. Etter oppstarten har Vårres utviklet seg mye og er nå en anerkjent samarbeidspartner og med 4 ansatte i ulike stillingsstørrelser.

Forslagsstillere var ADHD Norge og Vårres og vi er utrolig stolte av den jobben Arthur har gjort og fortsatt gjør og at vi er så heldige som får dra nytte av hans engasjement og kompetanse.

Gratulerer med tildelingen Arthur 

Joomla Social by OrdaSoft!
 

Vårres bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.