Treffsted Sør-Trøndelag

Treffstedene er åpent for barn, unge og voksne med ADHD, Tourette syndrom og Autismespekterdiagnose. Treffstedene er ett gratis tilbud til alle.

Her serveres det kaffe, te og saft med noe å bite i. Mens vi voksne prater og koser oss, kan barna drive med forskjellige bordaktiviteter og spille brettspill sammen.

Det vil alltid være likemenn tilstede på våre treffsteder. ADHD Norge Nord-Trøndelag, Trøndelag Touretteforening og Autismeforeningen i Nord-Trøndelag deler på å være der. Vi har valgt å samarbeide for å kunne dele erfaringer da mange har flere av diagnosene.

Alle er velkommen, med og uten diagnoser.

Følg med på her på websiden og på facebooksiden til vårres på https://www.facebook.com/VarresRegionaltBrukersyrtSenter

Treffsteder i Sør-Trøndelag

Trondheim  (BUP st.olav, klostergata 46) siste torsdag i måneden
Hege H. Johansen   |  tlf:   975 26 381  |   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

I Sør-Trøndelag er det også ett samarbeid med MANGFOLDHUSET om treffsted / Cafekveld i Trondheim for voksne over 18 år med ADHD og Tourette Syndrom. 

Treffsted Fannrem

Treffsted for foreldre/foresatte til barn med ADHD og lignende diagnoser.

Dette treffstedet er ved Blåsmo Velforenings hus den siste torsdag hver måned.

Nærmere informasjon og invitasjon kommer fortløpende på kalenderen og facebook.

Treffsted hos Mangfoldhuset

Vi i Sør-Trøndelag har sammen med Mangfoldhuset i Trondheim en kafe - kveld for voksne med diagnosen.

Innbydelser med datoer, påmelding og informasjon kommer på kalenderen inne på ADHD Norge sine sider og vår facebook side fortløpende.

Treffsted Stjørdal

ADHD Nord Trøndelag fylkeslag, ADHD Norge Sør Trøndelag, Norsk Tourette forening Trøndelag og Autismeforeningen i Nord-Trøndelag arrangerer treffested for sine medlemmer og pårørende. Treffstedet er også åpent for ikke-medlemmer.